Swap vo Foajé s hudobným hosťom

Jesennú sezónu vo Foajé otvárame s obľúbeným “clothing swapom” na našej záhradke. Budeme opäť vymieňať veci, tentokrát aj doplnky a pánske oblečko. Ako prekvapenie pre vás budeme mať hudobného hosťa.
Lukáš Bulko alebo Alapastel je slovenský skladateľ, ktorý otvoril roster pre “mimoriadnu a neklasifikovateľnú hudbu” v Londýnskom vydavateľstve Slowcraft Records.
Opísalo ju, ako hudbu na pomedzí “naoklasickej majestátnosti, elektroakustickej produkcie a subtílnych prvkov folklóru”.
Debutový album Hidden for the Eyes vznikal osem rokov a zožal širokú a pozitívnu spätnú vazbu na mnohých svetových hudobných portáloch, vrátane XLR8R, Bandcamp, Fluid Radio, Headphone Commute či BBC. Bol tiež súčasťou článkou o “10 hudobníkoch, ktorí posúvajú elektroakustickú hudbu do 21.storočia” na Bandcampe, alebo tiež v rámci Red Bull Music: “8 esenciálnych ambientných umelcov, ktorých potrebujete poznať”.
Hoci album vyšiel už v marci, naživo ho možno vidieť až teraz. Vôbec prvý regulérny koncert, odohrá Alapastel ako 4-členná formácia na Waves Vienna 27.9.2018.
Koncert vo Foajé bude sólo na Octatracku.